[b]Adınız?: Kadir Kaan [/b]
[b]Oyun içi kullandığınız isim?: Jessica_Baladenko[/b]
[b]Steam linkiniz?: [/b]=14px[color=#e2e2e2]= https://steamcommunity.com/profiles/76561198405268314/ [/color]
[b]Yaşınız?: [/b]=14px[color=#e2e2e2]= 14[/color]
[b]Mikrofonunuz bulunuyor mu?: [/b]=14px[color=#e2e2e2]=[/color]Bulunuyor
[b]Hangi topluluğa bağlısınız ? : Hiçbir topluluğa bağlı değilim
Tecrübeleriniz?: [/b]=14px[color=#e2e2e2]=TR_Medievalrpg TR_Avrasyarpg TR_Eightbornrpg TR_Gloriarpg[/color]
[b]Rol bilginiz?: Eğer 10 üzerinden değerlendirmek gerekirse 8 [/b]
[b]NLR?: Bir oyuncunun başka bir oyuncu tarafından öldürüldükten sonra aynı rolle gelip intikam almaya çalışması, eşyalarını geri alması veya katiliyle role girmeye çalışmasıdır.[/b]
[b]RDM?: Rolsüz bir şekilde kişiye saldırmak,öldürmek [/b]
[b]METAGAME?: Roleplay dünyası dışında edindiğiniz bir bilgiyi roleplay dünyası üzerinde kullanmaktır [/b]
[b]Adminlik görevine uygun olduğunuzu düşünüyor musunuz? Bu görev, çok fazla zaman ve uğraş ister. İnsanlarla ilişkileriniz nasıldır? Kendinizi açıklayın; Bu işin çok fazla uğraş,emek ve zaman istediğini biliyorum.Herkese eşit davranan birisiyimdir.İstisna bir durum olmadığı sürece hergün açığım. [/b]
[b]Sizin için Mount&Blade: Warband'da dönen RolePlay ne ifade ediyor?: Bence oyunda şuan güzel rol döndürmek isteyen çok az değerli kişi var.Diğerleri ise eğlenmeye gelmiş kimseler.Ben bu serverde herkesin güzel bir rol döndürmesini amaçlayarak bir admin başvurusu yapıyorum.[/b]
Adınız?: Kadir Kaan
Oyun içi kullandığınız isim?: Jessica_Baladenko
Steam linkiniz?: =14px= https://steamcommunity.com/profiles/76561198405268314/
Yaşınız?: =14px= 14
Mikrofonunuz bulunuyor mu?: =14px=Bulunuyor
Hangi topluluğa bağlısınız ? : Hiçbir topluluğa bağlı değilim
Tecrübeleriniz?: =14px=TR_Medievalrpg TR_Avrasyarpg TR_Eightbornrpg TR_Gloriarpg
Rol bilginiz?: Eğer 10 üzerinden değerlendirmek gerekirse 8
NLR?: Bir oyuncunun başka bir oyuncu tarafından öldürüldükten sonra aynı rolle gelip intikam almaya çalışması, eşyalarını geri alması veya katiliyle role girmeye çalışmasıdır.
RDM?: Rolsüz bir şekilde kişiye saldırmak,öldürmek
METAGAME?: Roleplay dünyası dışında edindiğiniz bir bilgiyi roleplay dünyası üzerinde kullanmaktır
Adminlik görevine uygun olduğunuzu düşünüyor musunuz? Bu görev, çok fazla zaman ve uğraş ister. İnsanlarla ilişkileriniz nasıldır? Kendinizi açıklayın; Bu işin çok fazla uğraş,emek ve zaman istediğini biliyorum.Herkese eşit davranan birisiyimdir.İstisna bir durum olmadığı sürece hergün açığım.
Sizin için Mount&Blade: Warband'da dönen RolePlay ne ifade ediyor?: Bence oyunda şuan güzel rol döndürmek isteyen çok az değerli kişi var.Diğerleri ise eğlenmeye gelmiş kimseler.Ben bu serverde herkesin güzel bir rol döndürmesini amaçlayarak bir admin başvurusu yapıyorum.