Khaleesi Adminlik Başvurusu

92 views
=14pxAdınız?: Kubilay
Oyun içi kullandığınız isim?: 
Steam linkiniz?:https://steamcommunity.com/id/somedeath/
Yaşınız?: 
=(Burada yaşınızın bir önemi yok, olaylara ne kadar olgun bir şekilde yaklaşacağınız bizim için önemli.) 18
Mikrofonunuz bulunuyor mu?: =Bulunuyor
Hangi topluluğa bağlısınız ? : Forrester - KT
Tecrübeleriniz?: 
=(Daha önceden adminlik yaptığınız sunucuların isimleri. Tecrübenizin olmasına gerek yok, fakat olması size büyük bir avantaj kazandıracaktır.) Önceden tecrübem yok fakat benim için yeni bir deneyim olacak bu adminlik.
Rol bilginiz?: Çoğunlukla serverlerde dostça kraliçe rolü prens rolü gibi önemli rollerde bulundum.Kendimi rol yaparken doğaçlama ve kasıntı olmadan yapıyorum.
NLR?: 
Ölünce , Öncekini Hayatını Unutup Yeni Bir Hayata Başlamaktır. Açılımı New Life Rules'tir. 
=14pxRDM?: Boş Yere Sebebi Olmadan İnsanları Öldürmeye Verilen kural İsmidir. Açılımı Random Deathmatch'tır. 
=14pxMETAGAME?: İnsanların ,nerede olduğunu ne yaptığını ismini Ve Rolunu Sölemektir. 
=14pxAdminlik görevine uygun olduğunuzu düşünüyor musunuz? Bu görev, çok fazla zaman ve uğraş ister. İnsanlarla ilişkileriniz nasıldır? Kendinizi açıklayın; - Ben adaletli bir insanım ve kendimi bu görev için uygun görüyorum. Düzgün terbiyeli insanlarla aram güzeldir.

Sizin için Mount&Blade: Warband'da dönen RolePlay ne ifade ediyor?: Bence insanların başka olaylardan uzaklaşıp kendilerini rahatlatıcak bir olay.

Reply